Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Els Mossos faran una xerrada amb consells de seguretat a la Sala de Plens

L’ABP de Mossos d’Esquadra de Mollet realitzarà una xerrada informativa amb consells de seguretat per a la gent gran. L’acte tindrà lloc el pròxim dimarts, 18 de juny, a la Sala de Plens de l’Ajuntament a les 18 h.

La xerrada informativa està adreçada a la gent gran, però serà oberta a tota la ciutadania. Durant la sessió, els agents dels Mossos d’Esquadra donaran consells amb mesures de seguretat a casa i al carrer. També recordaran alguns dels aspectes que cal tenir en compte quan es va a comprar al mercat i als comerços o treure diners al banc. A tot això, es tractaran diferents formes de robatori, com ara el violent -tipus estrebada- i les estafes físiques.

Publicitat

Publicitat

Més notícies