Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

L’Ajuntament farà divendres una sessió informativa de les activitats per a gent gran

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà divendres una sessió informativa de les activitats per a gent gran del curs 2024-2025. La reunió tindrà lloc al Casal d’Avis a les 11.30 h. Durant la sessió, s’explicarà el procés d’inscripció, els tallers que es realitzaran, les novetats i les ubicacions.

Les activitats de la campanya 2024-205 s’encetarà el 16 de setembre amb diferents tallers i cursos. Hi haurà tallers de mandala, de dibuix i pintura, de ball, de treballs manuals, i de memòria. A més, al CEM El Turó es faran activitats de gimnàstica, de dilluns a dijous, en diferents horaris.

El mateix divendres de la reunió, les persones interessades podran recollir la sol·licitud d’inscripció als cursos i tallers, que estarà disponible fins als 21 de juny. Posteriorment, del 25 al 28 de juny, s’obrirà el procés de presentació de la sol·licitud d’inscripció, també al Casal d’Avis. Les llistes amb les persones admeses es publicaran el 2 de setembre al Casal d’Avis i al CEM El Turó; i l’inici del curs serà el 16 de setembre.

El curs 2024-2025 comptarà amb tres trimestres, amb un primer del 16 de setembre al 20 de desembre; un segon, del 7 de gener a l’11 d’abril; i un tercer, del 22 d’abril al 20 de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies