Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Jornada de cloenda de les activitats per a la gent gran

El Parc Popular ha acollit aquest matí la cloenda de les activitats destinades a la gent gran de la Llagosta d’aquest curs. Durant la jornada, s’han realitzat tallers de memòria i pintura i classes de ball, mobilitat i tonificació i tai-txí i txi-kung. A més, s’han lliurat els diplomes a les 337 persones que han participat aquest curs en les activitats per a la gent gran que ha organitzat l’Ajuntament. La jornada ha finalitzat amb un pica-pica amb coca i cava.

L’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i les regidores de Serveis Socials, Raquel Martínez, i de Gent Gran, Eva Villanueva, han assistit a la jornada. Sierra ha destacat el gran nombre de persones de la nostra localitat que participen en les activitats per a la gent gran.

Publicitat

Publicitat

Més notícies