Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

L’Institut Marina celebrarà dimarts una milla pels carrers de la Llagosta

L’Institut Marina celebrarà el pròxim dimarts, 20 de juny, la primera edició de la Milla Marina que està adreçada a l’alumnat de l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i al professorat del centre. El recorregut, que es pot fer corrents o caminant, serà pels carrers propers de l’institut amb una distància de 1.609 metres.

El circuit urbà de la milla urbana s’iniciarà al carrer Montserrat Roig, seguirà pel descampat del costat de l’institut, el carrer del Montseny, el carrer de la Riera Seca, el passeig de l’Alcalde José Luis López Segura, el carrer de la Llebre, el carrer sense nom, el carrer Víctor Català i acabarà al carrer Montserrat Roig. “Intentarem que la cursa afecti el mínim als carrers i es correrà per les voreres, excepte en un tram del carrer del Montseny”, explica el professor i responsable de la cursa de l’institut Marina, Josep Maria Pinós. Així que hi haurà afectacions pels carrers per on passi la milla des de les 8 fins a les 11 hores.

Les sortides de les curses seran a les 9 h, la de primer d’ESO; a les 9.30 h, la de segon d’ESO; a les 10 h, la de tercer d’ESO; i a les 10.30 h, la de quart d’ESO i del professorat. El temps màxim per completar la milla serà de 25 minuts. A les 11.30 h està previst fer el lliurament de premis dins de l’Institut Marina.

Des de la set del matí i fins a la finalització de la milla, no es podrà aparcar al carrer de Montserrat Roig. Durant les diferents curses previstes hi haurà restriccions del trànsit en un tram del carrer del Montseny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies