Diumenge, 19 maig 2024
20.6 C
La Llagosta

Neix el Dia de la Riera, amb la col·laboració de l’Ajuntament i la ciutadania de la Llagosta

Els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Santa Perpètua de Mogoda i la Llagosta, juntament amb els participants al procés participatiu Viu la Riera, han creat el Dia de la Riera. Cada any, el Dia de la Riera se celebrarà en un municipi diferent. La primera localitat a acollir aquest acte serà Palau. Així, diumenge, dia 18 de novembre, tindran lloc a aquesta localitat diverses activitats per gaudir, aprendre i conscienciar sobre els espais fluvials a la riera de Caldes. Els actes se celebraran entre les 10 i les 14 hores a la Ronda Verda, entre el CAP Palau i l’Espai Jove l’Escorxador.

Tallers de mini testos fets amb canya, sobre la fauna de la riera i de caixes niu, extracció de canya americana i plantació d’arbres i arbustos de ribera i dues exposicions fotogràfiques dedicades a les deixalles i abocaments il·legals que encara hi ha a la riera i sobre la visió de la riera de la ciutadania de Palau formen la programació prevista per a diumenge. També se celebrarà una passejada per la riera de Caldes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies