Divendres, 24 maig 2024
15.6 C
La Llagosta

La Llagosta acollirà el 23 d’octubre el tercer Dia de la riera

El Parc Popular de la Llagosta serà la seu el 23 d’octubre de la celebració del tercer Dia de la riera. L’activitat és organitzada per Viu la riera amb el suport de diferents ajuntaments, entre ells el de la Llagosta.

A partir de les deu del matí, tindran lloc diferents actes gratuïts. Per participar-hi no cal inscripció prèvia. El Parc Popular acollirà tallers manipulatius de descoberta de la natura per a totes les edats. En concret, es podrà fer una visita virtual a la riera de Caldes, hi haurà un taller de mini testos fets amb taps de plàstic, un altre de caixes niu, un de reutilització de la canya, un de joguines, un de confecció de mandales i un altre sensorial d’identificació de plantes i ocells.

A més, es parlarà sobre l’entorn natural i els gossos, criteris generals per a una bona convivència, i sobre els arbres del Parc Popular. També es podran veure imatges sobre la fauna de la riera.

Hi haurà aigua i sucs per a tots els participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies