Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament instal·la a l’OAC un terminal per fomentar la participació ciutadana

L’Ajuntament de la Llagosta ha posat a disposició de la ciutadania una nova eina per fomentar la participació ciutadana. Es tracta d’un terminal d’opinió que està ubicat a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament de la plaça d’Antoni Baqué. Durant aquests dies, les persones que vulguin poden participar en una enquesta sobre l’atenció rebuda a l’OAC mitjançant aquest terminal. Més endavant, es podrà opinar sobre altres serveis municipals.

“L’objectiu és fomentar la participació ciutadana, conèixer l’opinió dels veïns i de les veïnes i, a partir d’aquí, millorar els serveis que oferim”, ha dit el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Bonallach. “Si la resposta de la ciutadania és bona, està previst col·locar més terminals en altres indrets del municipi”, ha avançat Bonallach.

El Consistori ha contractat els serveis de la firma Happy Click, especialitzada en participació ciutadana, per posar en marxa aquest projecte. L’enquesta on line de valoració de la Festa Major de 2018 es va fer a través de la plataforma de participació ciutadana de Happy Click. El terminal també servirà com a complement d’altres processos participatius que es puguin posar en marxa on line per tal que també puguin opinar les persones que no tenen ordinador ni telèfon mòbil.

 

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies