Dilluns, 02 octubre 2023
26.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament presenta avui el Pla director de participació ciutadana

L’Ajuntament farà avui la presentació pública del Pla director de participació ciutadana del nostre municipi. L’acte tindrà lloc a les 19 hores al Saló de plens del Consistori llagostenc.

El Ple de l’Ajuntament de la Llagosta va aprovar el 28 d’abril per unanimitat el Pla director de participació ciutadana. Es tracta d’un instrument de planificació global de l’acció de govern en matèria de participació ciutadana que ajuda a ordenar i proposar línies estratègiques d’actuació municipal en termes de participació.

El pla defineix l’estratègia per fomentar la participació ciutadana i consolidar una manera de governar més relacional, oberta a promoure processos de participació ciutadana en la política local. L’empresa Idees; Anàlisi social ha estat l’encarregada de la redacció del pla, gràcies a un ajut econòmic de la Diputació de Barcelona. En aquest procés s’ha comptat amb la col·laboració de diverses entitats locals.

Publicitat

Publicitat

Més notícies