Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca tres places d’agent de Policia Local

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert una convocatòria de provisió, per concurs oposició, de tres places d’agent de Policia Local. Les instàncies es poden presentar a partir d’avui i fins al 4 d’abril a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici del Consistori, en horari de dilluns a divendres al matí, les 8.30 a les 14 hores, i els dimarts i dijous també de les 16 a les 20 hores.

La titulació mínima exigida per accedir a aquests llocs de treball és el Graduat en Educació Secundària Obligatòria, Tècnic Auxiliar o una titulació equivalent. Els interessats han de tenir la nacionalitat espanyola. L’alçada mínima requerida per a les dones és d’1,60 m i per als homes, d’1,65. Cal estar en possessió del permís de conduir B i A1 i no tenir causes penals sense extingir i no haver estat declarat en rebel·lia.

Les bases de la convocatòria es poden recollir a l’Ajuntament de la Llagosta o es poden consultar a l’apartat e-tauler del web municipal, www.llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies