Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

Detecten sis persones treballadores sense contracte laboral a la Llagosta

Un operatiu conjunt entre la Policia Nacional, la Policia Local i Inspecció de Treball han detectat a la Llagosta un total de sis persones treballadores sense contracte laboral i tres d’aquestes són estrangeres en situació irregular. El dispositiu s’ha dut a terme durant el matí d’avui dijous i s’ha centrat en dos tallers mecànics, un bar i diverses parades del mercat ambulant.

Les tres persones sense contracte laboral i en situació irregular han estat detectades en una de les parades del mercat ambulant. Dues d’aquestes persones han estat detingudes i la tercera haurà de comparèixer durant la tarda. A més, en un dels tallers mecànics s’ha obert un expedient.

Publicitat

Publicitat

Més notícies