Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La Policia Local deté una persona pel robatori amb força en una empresa del polígon industrial

Agents de la Policia Local van detenir ahir a la mitjanit una persona pel presumpte robatori amb força en una empresa del polígon industrial. Segons fonts policials, una patrulla va detectar una persona transportant palets per al polígon industrial i, després de les comprovacions respectives en la base de dades, aquesta li constava d’una ordre de recerca i detenció.

La patrulla de la Policia Local va realitzar una inspecció ocular i va detectar que hi havia una tanca perimetral d’una empresa amb danys, que la seu interior del pati hi havia palets de les mateixes característiques dels que transportava la persona detinguda.

Els palets es van retornar a l’empresa i la persona detinguda va ser traslladada a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra de Mollet del Vallès on s’han iniciat diligències pel presumpte robatori amb força.

Publicitat

Publicitat

Més notícies