Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament restableix la col·laboració amb el Consistori molletà

20151013_113839_resizedL’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, s’ha reunit aquest matí a la nostra localitat amb el regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, Raúl Broto, amb l’objectiu de recuperar la col·laboració entre els dos consistoris en matèria de promoció econòmica i ocupació. A la trobada, ha assistit també la gerent de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) de Mollet del Vallès, Maria-Nadal Sau.

Sierra considera que s’ha de recuperar la comunicació perduda durant els darrers anys amb el Consistori de Mollet del Vallès. L’alcalde ha afegit que es mantindran les accions conjuntes amb altres municipis, com ara els de l’Eix de la riera de Caldes, però cal col·laborar també amb Mollet. Els dos consistoris participaran en projectes comuns. A més, EMFO podria organitzar cursos de formació a la nostra localitat, entre altres accions.

La col·laboració entre els ajuntaments de la Llagosta i de Mollet també es donarà en altres àmbits.

Publicitat

Publicitat

Més notícies