Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

Visita de l’alumnat de quart del Joan Maragall a l’Ajuntament

L’alumnat de quart de l’Escola Joan Maragall ha visitat avui l’Ajuntament. L’alcalde, Óscar Sierra, els ha donat la benvinguda i els ha acompanyat durant la seva estada en les dependències municipals.

A la primera planta de l’Ajuntament i davant d’un plànol del municipi, l’alcalde els ha parlat sobre alguns aspectes singulars de la nostra localitat, com la seva reduïda dimensió. A la Sala de plens, ha continuat la visita. Óscar Sierra ha mostrat a l’alumnat algunes fotografies històriques de la Llagosta i els ha parlat de la importància de lluitar contra el canvi climàtic. Després, ha respost les seves preguntes.

L’alcalde anirà a l’Escola Joan Maragall el 2 de maig per tornar la visita i portar als estudiants exemplars de La Llagosta informa de maig amb les fotografies que s’han fet avui a la porta de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies