Dijous, 20 juny 2024
22.3 C
La Llagosta

L’Escola Les Planes ha visitat avui l’Ajuntament de la Llagosta

L’alumnat de quart del Col·legi Les Planes ha visitat aquest matí l’Ajuntament. Els estudiants s’han fet una fotografia a la porta del Consistori i després han iniciat la visita acompanyats per l’alcalde, Óscar Sierra, que els ha explicat diferents temes sobre la Llagosta i els ha mostrat algunes fotografies històriques.

L’alumnat li ha preguntat a Sie­rra diverses qüestions relacio­nades amb la seva feina com a alcalde i sobre la tasca dels regidors i regidores. També, s’han mostrat interessats sobre futures millores als parcs infantils, sobre l’any de construcció de l’Ajuntament i sobre si està previst fer alguna cosa en els terrenys situats darrere de l’Escola Les Planes i al costat de l’estació.

L’alcalde tornarà la visita a l’alumnat de l’Escola Les Planes el dia 12 de juny i els portarà exemplars de La Llagosta informa de juny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies