Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’alcalde participa en una tertúlia amb l’alumnat de quart d’ESO del Col·legi Balmes

L’alcalde Óscar Sierra ha participat aquest matí al Col·legi Balmes en una tertúlia amb l’alumnat de quart d’ESO. Sierra ha visitat el grup d’estudiants del centre educatiu on s’ha interessat per les inquietuds dels joves i ha volgut conèixer què pensen estudiar quan finalitzin l’ESO.

L’alumnat del col·legi ha fet diferents preguntes a l’alcalde de la Llagosta sobre la seguretat al municipi, l’oportunitat d’habitatge social per als joves i les urgències nocturnes. Sierra ha explicat que, segons les estadístiques a la Llagosta, hi ha un o cap atracament durant l’any al municipi. També, l’alcalde ha demanat la recuperació de les urgències nocturnes i sobre l’habitatge confia poder desenvolupar en uns anys la nova zona urbanística al sector de la Capresa.

L’alcalde Óscar Sierra ha animat als estudiants a participar en la Comissió Jove de la Festa Major, adreçar-se al Servei d’Informació Juvenil, ubicat a la planta baixa de Can Pelegrí, per trobar tota mena de recursos, i seguir els canals d’informació oficials de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies