Dimarts, 30 abril 2024
16.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Club Deportivo la Concòrdia descansa

Joves de Vidreres – Unión Llagostense
El primer equip del Fútbol Sala Unión Llagostense defensarà el lideratge del grup B de la Primera Catalana demà dissabte a la pista del Joves de Vidreres, que és onzè amb només set punts.

Llinars – Unión Llagostense B
La Unión Llagostense B també afronta aquesta jornada com a líder. Els de la nostra localitat es desplacen a Llinars per jugar contra el desè classificat.

HANDBOL
Joventut Handbol la Llagosta – Vic
Els de Xavi Canalejas rebran diumenge a les 18.30 hores al Pavelló Antonio García Robledo la visita del Vic. El Joventut Handbol és cuer amb 2 punts i el seu proper rival, onzè amb 6.

Handbol Club Vallag – Súria B
El sènior del Vallag rebrà demà dissabte, a partir de les 17.45 hores, la visita del Súria B. Els de Pedro Iglesias són líders amb 14 punts, mentre que el Súria B és quart amb 12.

Joventut Handbol la Llagosta B descansa

Les Franqueses – Joventut Handbol la Llagosta femení
El conjunt sènior femení del Joventut Handbol es desplaçarà demà a la pista de les Franqueses. Les llagostenques són penúltimes amb dos punts, mentre que el seu proper rival és el segon classificat amb 16.

FUTBOL
Lourdes – Club Esportiu la Llagosta
Diumenge, s’enfrontaran els dos primers classificats del grup 8 de la Quarta Catalana. La Llagosta, segon amb 23 punts, visita el camp del líder, la Lourdes, que suma 30 punts amb un partit més.

Viejas Glorias – Castic
El Viejas Glorias rebrà demà, a partir de les 17 hores, la visita del Castic. Els llagostencs porten quatre partits sense guanyar i busquen retrobar-se amb la victòria.

ESCOLES INICIACIÓ ESPORTIVA
Futbol sala
El benjamí masculí jugarà demà a la pista de ciment de ca n’Arimon contra les Planes. El benjamí femení s’enfrontarà demà a l’Eixample Parets a ca n’Arimon.
L’aleví masculí tindrà com a rival demà les Planes a la pista de ciment de ca n’Arimon.

Bàsquet
L’infantil mixt es desplaçarà demà a Ripollet per jugar contra l’AEE Lluís Companys.

Handbol
L’aleví masculí jugarà fora contra el CH Canovelles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies