Dimecres, 22 març 2023
15.1 C
La Llagosta

L’Ajuntament ofereix tallers de marxa nòrdica per a dones

La Regidoria d’Esport i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta organitzen durant el mes de juliol tres tallers de marxa nòrdica i passejades adreçats a dones d’entre 18 i 55 anys.

L’activitat consta de dues parts, els dimarts es farà el taller de marxa nòrdica i els dimecres es farà la passejada. El lloc de trobada serà el Parc Popular i l’inici de totes dues serà a les 19.30 h.

Hi haurà tres opcions a escollir, la del 7 i 8 de juliol, la del 14 i 15 i la del 21 i 22 de juliol. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a través de la pàgina web del taller de marxa nòrdica. Les places a cada una de les opcions estan limitades a 20 dones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies