Dimecres, 14 agost 2024
28.5 C
La Llagosta

Els Saltats i els Volats faran el pregó de la Festa Major

La programació de la Festa Major de la Llagosta de 2024 ja està enllestida. La celebració tindrà lloc del 6 al 9 de setembre. En aquesta ocasió, les colles dels Volats i dels Saltats seran les encarregades de fer el pregó. La Festa Major recuperarà el correfoc, que anirà a càrrec del Front Diabòlic de la Garriga.

Una de les novetats més importants és que no hi haurà escenari al carrer de l’Estació. Aquesta infraestructura es traslladarà a l’avinguda del Primer de Maig, que acollirà els tradicionals balls de nit amb diferents orquestres.

La programació contempla també una actuació de tribut al grup Estopa. La Festa Major finalitzarà amb l’habitual castell de focs artificials i un espectacle amb actuacions diverses a l’Espai de concerts del Centre Cultural.

L’Ajuntament de la Llagosta vol que la Festa Major sigui més sostenible. Per aquest motiu, aquest any es faran servir gots reutilitzables a la barra que hi haurà a l’Espai de concerts del Centre Cultural.

En aquesta ocasió, hi haurà un Punt Lila i Multicolor professio­nal a la zona de concerts del Centre Cultural mentre duri la festa. Hi haurà també un Punt Lila i Multicolor informatiu a la cantonada de l’ambulatori. Aquest espai estarà obert divendres, dissabte i diumenge de les 20 a les 24 hores.

La programació de la Festa Major de la Llagosta es pot consultar al web www.llagosta.cat/fm.

Publicitat

Publicitat

Més notícies