Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

L’Ajuntament dóna a conèixer les bases del Concurs de cartells de la Festa Major

Del 22 d’abril al 24 de maig es podran presentar obres en el marc del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta, convocat per l’Ajuntament. La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells majors de 16 anys.

Les persones participants poden presentar un màxim de dos dissenys originals i inèdits. El format del cartell serà de DIN A3 en orientació vertical (29’7 cm d’ample x 42 cm d’alt), presentat sobre un suport rígid. També s’haurà de presentar l’obra en suport digital.

Cal incloure els textos Festa Major de la Llagosta 2024 i Del 6 al 9 de setembre. A més, cal preveure la inserció de l’escut de l’Ajuntament de la Llagosta o reservar un espai de 7 cm d’ample x 3 cm d’alt per a l’escut. El disseny del cartell haurà de contenir algun motiu al·lusiu a la Llagosta.

Els dissenys es poden realitzar amb qualsevol estil o tècnica que permeti la fotoreproducció i la impressió en quatre colors (CMYK). El cartell guanyador serà la imatge gràfica de la Festa Major de 2024 i l’Ajuntament es reservarà els drets de reproducció, que seran cedits en exclusiva. El jurat serà l’únic òrgan competent per resoldre qualsevol incidència i estarà format per professionals del disseny gràfic, per representants dels mitjans de comunicació i per membres de l’organització.

El jurat seleccionarà les tres obres finalistes valorant la creativitat, l’impacte visual i la idoneïtat. Durant el mes de juny es realitzarà un procés de participació ciutadana a través de votacions, que donarà com resultat el cartell guanyador, el segon i el tercer premi. El jurat es reserva la potestat, si és necessari, de seleccionar només dues obres finalistes i, fins i tot, declarar desert el concurs, si ho considera a­­dient. Les obres s’han de presentar a l’OAC de l’Ajuntament (pl. d’Antoni Baqué, 1). També es poden enviar per servei de missatgeria o correu postal. Si el lliurament es fa per aquest mitjà, cal enviar un correu electrònic a l’adreça oac@llagosta.cat avisant d’aquest fet.

La reunió del jurat es farà el 31 de maig. Les tres obres finalistes, triades pel jurat, seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu que se celebrarà mitjançant votació electrònica entre el 7 i el 25 de juny. Podran participar en la votació totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el dia 27 de juny a les 18.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament. S’estableixen tres premis econòmics: 800 euros per al cartell guanyador, 400 per al segon finalista i 200 per al tercer.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç: https://www.llagosta.cat/ajuntament-seu-electronica/informacio-oficial/avisos/convocatoria-del-concurs-de-cartells-de-festa-major-2024.html

Publicitat

Publicitat

Més notícies