Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Escollits els finalistes del Concurs de cartells de la Festa Major

El jurat del Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta 2024 ha escollit avui els finalistes del certamen. En total, en aquesta edició s’han presentat 24 propostes. Els tres cartells finalistes han estat realitzats amb els pseudònims Festa a tope, Tots a la festa i Ice King.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu que se celebrarà mitjançant votació electrònica entre el 7 i el 25 de juny. Podran participar en la votació totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi de la Llagosta.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el dia 27 de juny a les 18.30 h a la sala de Plens de l’Ajuntament. S’estableixen tres premis econòmics: 800 euros per al cartell guanyador, 400 per al segon finalista i 200 per al tercer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies