Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

Conchi Jiménez serà la primera diputada de la Llagosta al Parlament

La socialista Conchi Jiménez, serà la primera llagostenca diputada al Parlament de Catalunya. La regidora del PSC a l’Ajuntament de la Llagosta anava al lloc 22 de la llista del PSC per la província de Barcelona.

Els socialistes han aconseguit 28 escons per Barcelona, cinc més que els que tenien ara al Parlament. Conchi Jiménez ha dit que per a ella “és un repte personal molt important. Suposa un reconeixement al poble de la Llagosta que ha votat durant molts anys socialista. És un repte que afrontaré treballant i deixant-me la pell”.

Conchi Jiménez ja va formar part de la llista per Barcelona als dos últims comicis al Parlament de Catalunya, en el lloc número 42. A més, la llagostenca també va formar part de la llista per Barcelona del PSC a les eleccions generals de l’any 2015 i 2016, en el lloc 23 i 21 respectivament.

La futura diputada llagostenca diu que afronta aquesta nova etapa “amb molta il·lusió i ganes de treballar per millorar les coses. Vull acompanyar Illa perquè formi nou govern. Cal treballar per millorar Catalunya, cal evolucionar, ja que durant molts anys hem estat parats. A més, en aquesta nova etapa que comença cal connectar la Generalitat i els municipis”.

Sobre el seu futur com a regidora, Conchi Jimenez ha indicat que “ara, seuré amb el meu alcalde i decidirem què és el millor per la Llagosta” i ha afegit que “probablement hauré de deixar alguna delegació, però això encara ho hem de parlar”.

A Jiménez li acompanyaran tres socialistes més de la nostra comarca, el cap de llista i presidenciable Salvador Illa, de la Roca del Vallès; Guillem Sánchez, de Canovelles, i Natàlia Fabián, de Bigues i Riells del Fai. A més, hi haurà dos vallesans més, Josep Maria Jové, per ERC, de les Franqueses del Vallès, i Joan Canadell, per Junts, de Bigues i Riells del Fai.

Publicitat

Publicitat

Més notícies