Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

Increment de la participació electoral a la Llagosta a les 13 h

A la Llagosta, a les 13 hores, la participació en les eleccions al Parlament de Catalunya era d’un 26,22%, segons dades facilitades per la Generalitat, 3,99 punts més que als comicis catalans celebrats el 14 de febrer de l’any 2021, quan la participació va ser del 22,23%.

En concret, avui ja han votat a la nostra localitat 2.488, mentre que al 2021 van ser 2.147 persones. A les eleccions del 2017, la participació a la mateixa hora va ser del 36,58%. A Catalunya, la participació ha estat del 26,91%

Per col·legis electorals, el que més participació registra a les 13 h és del Joan Maragall amb 28,18%, seguit del situat al Centre Cultural amb un 25,56%, el col·legi electoral de la SAFA amb una participació del 23,68% i el de Les Planes amb el 21,15%.

Col·legis electorals

A la Llagosta, els quatre col·legis electorals són el Complex Esportiu Municipal El Turó, on poden votar les persones empadronades a les seccions primera i segona i que fins ara votaven a l’Escola SAFA; el Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons, on estan les taules de les seccions cinquena i novena; el Col·legi Joan Maragall, on voten els veïns i veïnes de les seccions sisena i setena; i el Poliesportiu Antonio García Robledo, que acull les taules de les seccions vuitena, que votaven abans al Joan Maragall; i tercera i quarta, que votaven anteriorment a l’Escola Les Planes.

A les 18 hores, està previst que es facilitin noves dades de participació de la jornada. Les informacions que generi la jornada electoral a la nostra localitat es poden seguir al web i a les xarxes socials de La Llagosta informa i al web i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies