Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag, al grup B de la Primera Catalana

El sènior masculí de l’HC Vallag ha estat enquadrat al grup B de la Primera Catalana. La Federació Catalana d’Handbol ha celebrat avui dimecres al matí els sortejos de les primeres fases de les lligues territorials.

El Vallag encetarà la fase regular com a local contra el Sant Llorenç, el cap de setmana del 21 i 22 de setembre. En total, es disputaran 30 jornades. La primera volta acabarà el 18 i 19 de gener de 2025 i el Vallag afrontarà l’última jornada de la fase regular com a local contra el Sant Andreu de la Barca, el cap de setmana del 10 i 11 de maig.

Els rivals de la fase regular són el BCN Sants, La Salle Bonanova Atlètic, Palautordera-Salicrú B, Sant Fost, Sarrià, GEIEG, Sant Andreu, Castellbisbal, Joventut Mataró B, Sant Llorenç, La Salle Montcada B, Handbol Molins, Sant Cugat C i Montgrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies