Dimecres, 17 juliol 2024
29.5 C
La Llagosta

Álex Pacheco jugarà la lliga europea amb el Barcelona Dragons

Álex Pacheco seguirà una temporada més amb el Barcelona Dragons i jugarà la lliga europea de futbol americà. L’esportista llagostenc complirà la seva segona campanya en l’equip referent català de futbol americà.

Pacheco va encetar els entrenaments de la nova temporada fa unes setmanes. Enguany, l’equip ha passat de jugar a Terrassa a Badalona. “Des que vaig acabar la passada temporada, el club ja em va confirmar per aquesta. Estic molt content de continuar amb el Barcelona Dragons, tot i que vaig tenir ofertes d’altres equips”, assenyala Álex Pacheco, de 21 anys, que ja s’ha guanyat un lloc en l’elit del futbol americà europeu. Aquesta temporada Pacheco compaginarà la posició de quarterback amb la de receptor. “Tinc molta més confiança aquesta temporada amb els entrenadors, crec que tindré més presència en el joc”, augura l’esportista de la nostra localitat.

El Barcelona Dragons afrontarà la primera fase de la lliga europea en el grup central i tindrà com a rivals l’Helvetic Mercenaries, de Suïssa; el Milano Seamen, d’Itàlia; el Munich Ravens, d’Alemanya; el Raiders Tirol, d’Àustria; i l’Stuttgart Surge, d’Alemanya. A més, jugarà una doble jornada contra el Madrid Bravos. “La temporada passada no van anar bé les coses, amb dues victòries i deu derrotes. Aquesta temporada l’objectiu és classificar-nos pels play off. Tenim una plantilla amb una gran qualitat”, diu Pacheco, que es mostra motivat d’encetar ja la nova temporada.

La primera jornada del Barcelona Dragons serà el 25 de maig al camp de l’Helvetic Mercenaries, a Suïssa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies