Dijous, 25 juliol 2024
25.8 C
La Llagosta

Álex Pacheco es queda a un pas de la final de la lliga estatal de futbol americà


El llagostenc Álex Pacheco s’ha quedat a les portes de disputar la final de la Sèrie A de Lliga Nacional de Futbol Americà, que és la màxima categoria estatal. L’esportista de la nostra localitat juga amb el Barberà Rookies, que dissabte va perdre la semifinal contra Las Rozas Black Demons, per 14 a 37.

L’equip de l’esportista llagostenc arribava a la semifinal amb una dinàmica molt positiva, però va tenir moltes baixes per a l’enfrontament i en la segona part el conjunt madrileny va imposar-se. Tot i que, Pacheco va destacar amb una bona assistència durant la primera meitat. “Va ser un partit molt lluitat, però vam tenir moltes baixes importants perquè hi havia jugadors que havien signat ja el seu contracte amb el Barcelona Dragons. Tot i això, fins al tercer quart no es va escapar la semifinal”, explica Álex Pacheco, que es mostra satisfet de la temporada, tot i no passar a la final.

Fa unes setmanes, Pacheco havia estat preseleccionat pel Barcelona Dragons i fa uns dies va fer un entrenament. Finalment, no ha estat seleccionat, però l’esportista de la nostra localitat es fixa com a objectiu intentar obtenir una beca universitària per jugar als Estats Units. “Tinc un somni des de fa set anys i és jugar a la lliga universitària dels Estats Units. En poc més d’un mes aniré a fer una estada i m’agradaria molt poder aconseguir una beca”, explica Pacheco, que del 14 al 22 de juny farà una estada de futbol americà als Estats Units d’Amèrica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies