Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Álex Pacheco, subcampió de la segona categoria espanyola de futbol americà

Álex Pacheco ha quedat subcampió de la LNFA Serie B espanyola de futbol americà amb el Terrassa Red. L’equip de l’esportista llagostenc va perdre el passat diumenge a Barcelona la final de la segona màxima competició estatal contra el Barcelona Pagesos, per 20 a 21.

La final va ser molt disputada entre els dos equips on el Terrassa Red es prenia aquesta final com una revenja de la final catalana. El títol català s’havia jugat una setmana abans i Barcelona Pagesos es proclamava campió, també per 20 a 21. En la final espanyola, Pagesos es va avançar a la primera part (7-0) i en la represa una bona acció de Pacheco va posar l’empat a l’electrònic. Tot i això, al tram final Pagesos va sentenciar. “Volíem que la final espanyola fos una revenja de la final catalana perquè Barcelona Pagesos també ens va guanyar. No va ser possible”, assenyala Álex Pacheco, que lamenta les dues derrotes, però es mostra orgullós de l’equip: “vaig fitxar pel Terrassa Red amb l’objectiu de juagr en un bon nivell fins que pogués marxar als Estats Units, i ha superat les meves expectatives. Hem estat un gran equip i m’he sentit molt important”.

La pròxima setmana Pacheco marxarà als Estats Units per intentar fer realitat el seu somni de ser jugador de futbol americà en una universitat. Fins al desembre, el llagostenc formarà part de l’equip Tritan Rays, de l’acadèmia Next Level Academy, que se situa a la localitat de Wetumpka en l’estat d’Alabama. “Tinc previst fer molts campus quan arribi perquè els caçatalents de les universitats em puguin veure i qui sap si agafar-me amb una beca per estudiar a la universitat”, aspira Pacheco, que confia en les seves possibilitats: “voldria entrar becat en una universitat per fer estudis d’ADE i poder fer realitat el somni de ser un jugador de futbol americà als Estats Units”. “El gran somni posterior ja seria ser un jugador professional de l’NFL, que fins avui dia cap esportista espanyol ho ha aconseguit“, diu Álex Pacheco, però això queda més lluny i vol anar pas a pas i el primer és fer un bon paper amb el Tritan Rays, que a partir de l’agost començarà la temporada esportiva d’instituts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies