Dimarts, 16 juliol 2024
29.3 C
La Llagosta

Èxit de públic amb ‘Los disruptores’ de Jump Teatre al Centre Cultural

Prop de 800 persones van veure en el Centre Cultural la nova obra de Jump Teatre, Los disruptores. El grup de teatre amateur de la nostra localitat va fer tres funcions durant el cap de setmana, amb dues representacions dissabte i una diumenge, amb èxit de públic.

Los disruptores és una obra d’intriga inspirada en la pel·lícula Punyals per l’esquena: El misteri de Glass Onion, on el públic va haver de participar en dos moments durant l’obra. “Al públic li vam donar unes targetes de color i en dos moments de l’obra havien d’esbrinar, amb el color de la targeta, qui era l’assassí o assassina. La gran majoria de participants ho van esbrinar perquè, segurament, havien vist la pel·lícula”, explica el director de l’obra, Carlos Lupe, que es mostra molt content de l’assistència de públic: “en dues de les tres representacions vam fer ple de públic i la interacció amb les persones assistents va estar molt bé”.

L’obra estarà interpretada per Ricard Villaronga, Encar Campaña, Ana Cazorla, Edgard Delgado, Jesús Ríos, Guillem Corzo, Yolanda Rodríguez, Paco Corzo i Marisol Corujo. Jump Teatre valora molt positivament la representació de Los disruptores. “Les actrius i els actors han acabat molt contents i això ens motiva per seguir”, diu Lupe, que avança que el grup de teatre amateur ja es vol posar a treballar en la següent obra, que encara està per concretar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies