Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

El Centre Cultural acollirà la nova obra de Jump Teatre

El grup Jump Teatre, de la Llagosta, estrenarà aquest cap de setmana l’obra Los Disruptores. La companyia farà tres representacions al Centre Cultural, dissabte a les 17.30 h i a les 19.30 h i diumenge a les 17.30 h.

Los Disruptores és una obra d’intriga inspirada en la pel·lícula Punyals per l’esquena: El misteri de Glass Onion. La trama es desenvolupa en una illa privada, on succeeix un assassinat. Com si es tractés d’un joc de Cluedo, el públic ha d’esbrinar qui és l’assassí o l’assassina. A l’entrada, les persones del públic rebran un sobre amb targetes de color que identifiquen als personatges i podran fer les seves conjectures.

L’obra estarà interpretada per Ricard Villaronga, Encar Campaña, Ana Cazorla, Edgard Delgado, Jesús Ríos, Guillem Corzo, Yolanda Rodríguez, Paco Corzo i Marisol Corujo, nova incorporació al grup. El director de l’obra és Carlos Lupe.

Les entrades per veure l’espectacle es poden adquirir a Villaronga Perruquers, a Foto-Estudio Damián, a Petit i Bó i a Casa de la Natura.

Publicitat

Publicitat

Més notícies