Dilluns, 25 setembre 2023
21.2 C
La Llagosta

Èxit de públic a les representacions de la darrera obra de Jump Teatre

El públic de la Llagosta va tornar a respondre i va assistir a les tres representacions de la darrera obra de Jump Teatre, Habit4ciones, que es va posar en escena aquest cap de setmana al Centre Cultural.

El grup va preparar tres sessions, dissabte a dos quarts de sis, que va registrar mitja entrada, el mateix dissabte a les vuit i diumenge a les cinc, totes dues amb gairebé ple absolut. Des de JUMP Teatre s’han mostrat molt contents amb la bona acollida de l’obra. Una de les seves integrants, Encarni Campaña, ha dit que “va ser increïble, tot va anar molt bé, tothom va sortir molt content”. Campaña ha explicat que “portàvem gairebé catorze mesos preparant l’obra i la volem dedicar a una de les actrius, Ana Cazorla, que no va poder estrenar l’obra per una malaltia”. “Això ha suposat una setmana d’infart, però al final vam poder adaptar l’obra”, ha afegit l’actriu del grup local.

Habit4ciones és una comèdia basada en la pel·lícula Cuatro Habitaciones, dirigida, entre d’altres per Quentin Tarantino. L’obra ha estat dirigida per Carlos Lupe i interpretada per Edgar Delgado, Guillem Corzo, Paco Corzo, Yolanda Rodríguez, Encarni Campaña, Ricard Villaronga i Jesús Ríos. L’altra membre del grup, Ana Belén Cazorla no va poder pujar a l’escenari.

Publicitat

Publicitat

Més notícies