Dimecres, 17 juliol 2024
24.7 C
La Llagosta

Wannaji, Cinc dones i una mirada és el títol de l’obra de Teresa Pagès i Núria Valls

La llagostenca Teresa Pagès ha presentat avui a Can Pelegrí el seu llibre Wannaji. Cinc dones i una mirada. L’acte ha estat organitzat per la Biblioteca de la Llagosta en el marc de la programació del Club de lectura.

La presentació del llibre ha estat acompanyada d’una exposició de pintures de Núria Valls, filla de Teresa Pagès. Les dues dones han parlat del procés de creació tant del llibre com de les obres pictòriques.

Pagès ha explicat que el llibre neix a partir d’un somni que va tenir amb una dona indígena americana que no coneixia. L’obra explica les vivències de cinc dones la Júlia, l’Eulàlia, la Joana, la Marta i la Maria. L’autora ha comentat com es va crear cadascuna d’elles a partir del ioga, el txikung, la música o la lluita, per exemple. El llibre es presenta com a cinc relats inspiradors on la vida es mostra com un camí de reconciliació.

Núria Valls ha destacat que les pintures no estan al mateix nivell que el llibre, no són obres paral·leles, sinó que s’han creat per acompanyar el text.

L’acte ha estat presentat per la dinamitzadora de la Biblioteca de la Llagosta, Conchi Fernández.

La pròxima sessió del Club de lectura s’emmarca en el projecte Llegir el teatre i es dedicarà a comentar les obres Un dia, de Mercè Rodoreda i La festa, de Daniela Feixas. L’activitat és un projecte del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies