Dimarts, 16 juliol 2024
23.7 C
La Llagosta

José Ramón Vera, protagonista del Club de lectura de juny

L’autor local José Ramón Vera va ser el protagonista del Club de lectura del mes de juny de la Biblioteca de la Llagosta, que va celebrar-se ahir dimecres a la sala polivalent de Can Pelegrí. El llagostenc va presentar la seva última novel·la, El sexo de Pandora, que va tenir una molt bona acceptació entre la quinzena de lectores de club.

L’activitat va estar moderada per Conchi Fernández, que va repassar l’àmplia trajectòria de Vera, amb novel·les de diferent temàtica. “No em vull centrar en un sol gènere. M’agrada canviar, per exemple, el següent llibre que vull publicar serà de novel·la negra, a finals d’aquest any o principis del següent”, avança Vera, que va mostrar-se molt content per la trobada amb el Club de lectura de la Llagosta: “m’agrada molt participar en aquestes reunions perquè els lectors et diuen què els ha agradat i què no. A més, et pregunten del perquè aquest final i si podia ser un altre”.

José Ramón Vera va publicar El sexo de Pandora a finals de l’any passat. Azul és una escriptora eròtica cansada d’escriure novel·les sobre Pandora Malone, el seu gran personatge literari. Una nit, cansada de viure el sexe a través d’una noia fictícia que té la meitat de la seva edat, però el doble de passió i energia, decideix sortir ella sola de caça. I la història continua al llibre, que es pot adquirir a Amazon.

Publicitat

Publicitat

Més notícies