Diumenge, 21 juliol 2024
24.4 C

L’HC Vallag perd contra el Sant Llorenç B (40-39) en un mal partit defensiu

L’HC Vallag va perdre diumenge a la pista del Sant Llorenç B, per 40 a 39. L’equip llagostenc va caure contra l’antepenúltim classificat en un mal partit defensiu.

L’equip dirigit per Javi Iglesias no va mostrar la seva millor imatge contra el Sant Lloremç B i a la segona part va arribar a perdre de sis gols de diferència. Tot i això, l’equip llagostenc va aconseguir capgirar l’electrònic a les acaballes, però els locals en l’últim minut van tornar a posar-se per davant de l’electrònic i guanyar per un sol gol d’avantatge.

El Vallag ocupa el quart lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb 16 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà contra el Vendrell, que ocupa el cinquè lloc amb 15 punts amb un partit menys. “És un partit molt important perquè ens juguem defensar la quarta plaça de la lliga. Ens juguem part de la temporada”, explica el tècnic Javier Iglesias. El duel es disputarà dissabte al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.