Dimarts, 16 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

L’HC Vallag inscriu un sènior femení a la Primera Catalana

L’HC Vallag tindrà un sènior femení la pròxima temporada. El club de la nostra localitat ha inscrit a la Federació Catalana d’Handbol un nou primer equip femení, que jugarà la pròxima campanya a la Primera Catalana -categoria més baixa de les lligues territorials-.

Fa unes setmanes, el club va rebre un grup de noies de Montcada i Reixac, que van proposar muntar un sènior femení de cara el curs vinent. Després d’uns entrenaments al Poliesportiu Antonio García Robledo, el club va decidir inscriure l’equip com a nou sènior femení. “És històric perquè el club mai ha tingut un sènior femení i la Llagosta recupera un equip, que va tenir fa uns anys el Joventut Handbol”, explica Marc Gironella, coordinador del Vallag, que afegeix: “esperem que amb aquest nou equip, puguem crear una estructura de base femenina”.

El nou sènior femení té un total de nou jugadores i ha fet una crida per les xarxes socials per intentar sumar més esportistes al nou projecte. “Hem d’incorporar alguna jugadora més perquè ara mateix la plantilla és curta”, diu Marc Gironella, que preveu que l’equip femení enceti els entrenaments de pretemporada a finals de l’agost.

L’entrenador del sènior femení serà Arnau Aguilera, que fins a la temporada passada era jugador del sènior masculí del Vallag.

Marc Gironella segueix d’entrenador

Marc Gironella continuarà com a entrenador de l’absolut masculí del Vallag, que la pròxima temporada competirà a la nova Primera Catalana. Gironella, que compagina la tasca de tècnic amb la de coordinador, explica que l’objectiu de l’equip serà entrar a les fases d’ascens. L’equip s’ha reforçat amb unes sis incorporacions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies