Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C

Segona derrota seguida de l’HC Vallag i baixa a la cinquena posició

L’HC Vallag va sumar la segona derrota seguida de la temporada després de perdre dissabte contra el Sant Llorenç B, per 27 a 32. Els llagostencs havien començat la lliga amb un triplet de triomfs seguits, però fa dues setmanes va caure a la pista de la Penya Blaugrana Montmeló (29-22) i ara ho ha fet a casa contra el Sant Llorenç B.

L’equip dirigit per Javi Iglesias no va fer un bon partit davant la seva afició en l’últim duel, tot i que al descans guanyava per 17 a 14. A la represa, les pèrdues de pilota i la falta de contundència defensiva dels locals va provocar que els visitants poguessin capgirar l’electrònic fins a la victòria final. “Fa dues setmanes que sumen resultats negatius i crec que ens anirà bé la jornada de descans que tenim per carregar piles”, assenyala el tècnic Javi Iglesias que explica que “vam començar la temporada jugant molt bé, però hem fet una baixada en el joc. Confiem en el següent partit tornar a guanyar”.

Aquesta setmana l’HC Vallag té jornada de descans i no tornarà a competir fins al primer cap de setmana de novembre, a la pista de l’Escola Handbol Vendrell, que ocupa l’últim lloc sense punts. Els llagostencs després de les dues derrotes seguides, se situa ara al cinquè lloc del grup B de la Tercera Catalana, amb sis punts, empatat precisament contra el Sant Llorenç B, quart. Els tres primers classificats, amb vuit punts, són Sant Andreu de la Barca, Penya Blaugrana Montmeló i Laietà Argentona.