Dimecres, 24 juliol 2024
27.4 C
La Llagosta

Sergi López, nou entrenador de l’HC Vallag

Sergi López és el nou entrenador de l’HC Vallag després de la marxa de Javi Iglesias, per motius personals tot i que no es desvincula del club. López, de 55 anys, feia de segon entrenador d’Iglesias i ara ha agafat les regnes de l’equip fins a final de temporada. Anteriorment, havia estat entrenador de la base de La Salle Montcada, on va dirigir un sènior de la Quarta Catalana, i de l’Handbol Sant Andreu.

López ja va seure com a primer entrenador en la jornada passada en la derrota contra el Cambrils, per 24 a 27. Els llagostencs van plantar cara al nou líder, però van caure al tram final. L’objectiu de l’equip és la salvació en la segona fase de la temporada, el de la permanència. “Tots els partits que ens queden són molt importants i crec que el bon joc que vam fer contra el Cambrils ens donarà confiança”, explica López, que confia en la salvació de l’equip a la Tercera Catalana.

El Vallag és penúltim amb tres punts i dissabte rebrà al Pavelló Antonio García Robledo el Vilanova i la Geltrú, que ocupa el cinquè lloc amb deu punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies