Dimarts, 10 setembre 2024
26.3 C
La Llagosta

Molta participació en la Festa Major 2024

El Castell de focs i l’espectacle a l’escenari de l’Espai de concerts, amb el musical The time d’Airshow, van posar anit el punt final de la Festa Major 2024. Durant els quatre dies, la ciutadania ha gaudit dels actes programats per l’Ajuntament i les entitats locals, que han comptat amb una alta participació.

Els Saltats i els Volats van ser els protagonistes divendres del pregó, que van encetar la gresca dels quatre dies. Això sí, un dia abans la Llagosta va viure la tradicional Prefesta amb la cercavila canalla, de La Murga. Novament, l’alta participació en les activitats ha estat la tònica dels quatre dies, com ara, amb el Corretasques, del grup La Noria; la Paella Popular, de La Murga; la Retro Party, de VIPS; la Disco Sangriada, amb Sangrinaris; la Festa Holi, de la Colla Gegantera; La Murga Tapa; el Coreffoc, i les exhibicions de ball de La Room, el Club de Ball, el Line Dance o de l’AE Karate-Judo La Llagosta. “Fem un balanç molt positiu i ens quedem amb els moments d’abraçades i d’alegria durant la cinquantena d’activitats que hem tingut. Les persones han mostrat el seu agraïment de pertinença a la Llagosta, que ens identifica en sortir al carrer amb l’abraçada fraternal amb activitats per a tots els públics”, valora l’alcalde Óscar Sierra.

També s’han omplert els escenaris de la plaça d’Antoni Baqué amb l’humor d’Andreu Casanova, les havaneres o les Jornades Internacionals Folklòriques; i l’Espai de Concerts amb el tribut a Estopa Cacho a Cacho; el grup de versions Mashup Party Band i la música electrònica de VIPS, la DJ Bulma Beat, el DJ Juanma Martínez o el musical The time d’Airshow. Enguany, s’ha estrenat l’escenari de l’Avinguda del Primer de Maig, amb els tradicionals balls d’orquestra, els espectacles infantils i la festa de l’escuma. “Estem satisfets amb aquest nou escenari, però m’agradaria seguir parlant amb la ciutadania de la Llagosta per valorar si repetim per l’any vinent o no. Si repetim, farem algunes millores; i si no, buscarem un altre indret o podem tornar al carrer de l’Estació, però amb un espai més petit”, assenyala Sierra.

A més, van aplegar moltes persones al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre el taller infantil, de l’Esplai Dijoc; o el primer Bingo musical, dels Volats; i a Can Pelegrí, el Taller de Bonsais. A tot això, el CEM El Turó, el Pavelló Antonio García Robledo i el Camp de Futbol Joan Gelabert han acollit diferents partits de les entitats esportives de la nostra localitat.

Una altra de les novetats d’enguany han estat els gots reutilitzables de l’Espai de concerts del Centre Cultural, amb una alta acceptació. “Ha funcionat molt bé i amb aquests gots fem que la Festa Major sigui més ecològica i sostenible, aquest és el camí”, es mostra satisfeta la regidora de Cultura, Judith Robles, que fa una valoració molt positiva de totes les activitats de la Festa Major.

La Festa Major ha transcorregut sense incidents d’importància, tot i que la pluja va aparèixer la matinada de divendres a dissabte; i diumenge al migdia. D’entre les afectacions, l’activitat de música electrònica de VIPS, The end of summer, va suspendre’s al tram final a l’Espai de concerts; i la Rebujitada volada no es va poder celebrar i s’ha reprogramat per dimecres, a les 13.30 hores al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies