Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Comissió Jove de Festa Major 2015 ja prepara el programa d’activitats juvenils

_MG_6261

Aquesta tarda s’ha celebrat una nova reunió de treball de la Comissió Jove de Festa Major 2015. A la trobada, s’han creat grups de treball i s’ha començat a elaborar la proposta de programació juvenil per a la Festa Major. Un cop que la Comissió Jove hagi tancat la proposta d’activitats, aquesta es traslladarà al procés participatiu de la Comissió de cultura la Festa Major, que aplega la resta entitats del municipi que col·laboren en el disseny de la gresca. L’objectiu és consensuar les idees dels dos òrgans per tal d’ajustar-les a les limitacions establertes pel pressupost, la disponibilitat d’espais o d’infraestructures, etc.

Per poder conèixer els gustos dels joves de la Llagosta i tenir-los en compte a l’hora de confeccionar el programa d’activitats, la Comissió Jove va elaborar una enquesta adreçada als nois i noies de 12 a 16 anys de la Llagosta. L’enquesta, que també incloïa preguntes valoratives de l’edició passada, es va distribuir als centres educatius del municipi i a Can Pelegrí. En total hi han participat 274 persones.

Segons els resultats obtinguts, un 77,7% de les persones que han respost l’enquesta valoren com a “normal” les activitats de la Festa Major de l’any passat, un 26% creu que va estar “bé”, un 14,8% considera que “molt bé”, i només el 3, 7% ha respost “malament o molt malament”. Pel que fa a les activitats que més van agradar, són, per ordre de més a menys, la paella popular de La Murga, els DJ, el Correfoc, l’Engreskada i, per últim, el concert d’Hotel Cochambre. La paella popular és, precisament, l’activitat que més joves volen que es torni a repetir enguany. Amb vistes també a l’edició d’aquest any, la majoria dels enquestats voldrien que hi hagués una festa Flaix FM, focs artificials, una activitat de “paintball” i un DJ per infants i joves. A més, el 43% diu que l’estil musical que més els agrada és el reggaeton, per sobre de l’electrònica i el hip-hop. L’enquesta concloïa amb un espai per a suggeriments i opinions, les més destacades del qual han estat que hi hagi més atraccions de fira i més presència policial.

A finals del mes d’abril, les dues comissions (tant la Jove com la de cultura) es reuniran per primer cop per començar a tancar la programació.

Publicitat

Publicitat

Més notícies