Dissabte, 27 abril 2024
15.1 C
La Llagosta

Primera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2022

La Comissió de la Festa Major de 2022 s’ha reunit avui a la tarda a la planta baixa de Can Pelegrí. En l’acte, han assistit el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García; el regidor de Cultura, Fran Ruiz; la regidora de Joventut, Núria Guerrero; i vuit ciutadans de la nostra localitat, que han representat a les entitats del grup de percussió Lotokotó, la Colla Gegantera de la Llagosta, el Ball de Gitanes de la Llagosta, el programa 100.4 in session de Ràdio la Llagosta, La Murga i La Llagosta Club de Ball.

La trobada és la primera que convocava enguany l’Ajuntament de la Llagosta i l’objectiu era fer una primera presa de contacte de la comissió. “Ha estat una primera reunió positiva, tots volem fer una gran Festa Major. El que demanem als participants són propostes que siguin innovadores perquè la festivitat segueixi evolucionant”, explica el regidor d’Actes Populars i Tradicions, Mariano García, que s’ha mostrat satisfet de la primera trobada de la comissió.

La Comissió de la Festa Major està oberta a representants d’entitats i qualsevol veí o veïna que vulgui fer alguna proposta. La pròxima reunió que convoca l’Ajuntament serà el dilluns 23 de maig a les set de la tarda a la planta baixa de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies