Dimecres, 17 juliol 2024
24.7 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta afrontarà l’última jornada, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb l’objectiu d’obtenir la classificació per la promoció d’ascens. La Llagosta ocupa el segon lloc, està a tres punts del líder, el Caldes B, i empata amb el Martorelles B, tercer, perquè té el gol average guanyat. 

La Llagosta necessita guanyar en l’última jornada a casa contra el Corró d’Amunt, cinquè classificat amb 48 punts, i esperar una punxada del Martorelles B a casa contra el líder per assegurar-se el segon lloc, que donaria accés a la promoció d’ascens. En el cas que els martorellencs guanyessin en l’última jornada, hi hauria un triple empat entre els tres equips, però La Llagosta quedaria relegada al tercer lloc per la lligueta de resultats entre els tres conjunts. En cap cas, La Llagosta pot quedar en el primer lloc de la lliga.

La Llagosta rebrà dissabte el Corró d’Amunt a les 19.30 h al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert. En la mateixa hora, també es jugarà el partit entre el Martorelles B i el Caldes B.

El CD Viejas Glorias ocupa el dotzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 28 punts, empatat amb l’onzè, que precisament és el Llinars, i està a dos punts d’entrar en la zona de promoció d’ascens. En la pròxima jornada, l’equip llagostenc visitarà el Lloreda B, que és quart amb 50 punts.

Handbol
L’HC Vallag ocupa l’onzè lloc amb 21 punts i té un marge de cinc amb el dotzè, el Cambrils. El pròxim partit del Vallag serà la penúltima jornada del campionat i diumenge rebrà l’Igualada B, a les 18 h al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A és quart, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 48 punts, està a cinc punts del líder, l’Arenys de Mar, i a quatre del segon, el Castellterçol -els dos primers classificats pujaran de categoria-. Tercer és l’Alella amb 49 punts. Dissabte, l’equip llagostenc rebrà l’Òrrius, antepenúltim, al CEM El Turó a les 19 h. I diumenge, la Unión Llagostense sestarà pendent del partit que enfronta els dos primers classificats a Castellterçol (18.45 h).

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 60 punts. Dissabte, visitarà la pista del Sant Feliu de Codines, desè amb 26 punts. El sènior B necessita sis punts per proclamar-se campió.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc amb 39 punts, del grup 1 de la Tercera Catalana. El pròxim partit serà dissabte contra el Pineda de Mar B, quart amb 40 punts, al CEM El Turó, a les 17.40 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta té jornada de descans.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 jugarà dissabte l’últim partit de la fase regular i ho farà com a local contra l’Orlandai, quart per la cua amb set victòries. L’equip llagostenc és l’últim classificat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies