Dilluns, 24 juny 2024
20.6 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta jugarà un amistós dissabte contra el Montcada B, que ha estat campió del grup 12 de la Quarta Catalana. El duel se celebrarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18.30 h. Aquest partit servirà a l’equip de la nostra localitat per preparar la promoció d’ascens a la Tercera Catalana, que pròximament jugarà.

El CD Viejas Glorias ocupa el vuitè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 34 punts i en llocs de promoció d’ascens. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte al camp del Canet, que és últim amb 19 punts.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A afrontarà la penúltima jornada del campionat amb les poques opcions que li queden per optar als llocs d’ascens. El sènior A es manté al quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 51 punts i té l’ascens a cinc punts, que ocupa al segon lloc l’Arenys de Mar. El primer classificat, el Castellterçol, suma 58 punts i la Unión A no té cap opció matemàtica per ocupar la primera plaça. Pel que fa a l’Alella segueix tercer, ara amb 55 punts. L’equip llagostenc rebrà dissabte l’Aiguafreda, al CEM El Turó a les 18.15 h. Les opcions, mínimes, del sènior A exigeixen guanyar els dos partits que queden i esperar que l’Arenys de Mar i l’Alella, segon i tercer respectivament, només sumin, com a màxim un punt.

El sènior B de la Unión Llagostense, ja campió de la lliga, és líder amb 66 punts i té un marge de vuit, amb el segon, el Vic. L’equip llagostenc té un balanç de 21 victòries i tres empats. El pròxim partit del FS Unión Llagostense B serà dissabte a la pista del Racing Llavaneres.

El sènior C de la Unión Llagostense és cinquè amb 43 punts i el pròxim partit serà diumenge a la pista del Teià Futbol Cinc.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta disputarà la segona jornada de la fase final de la classificació. L’equip llagostenc va perdre la primera jornada contra el Montserrat Sarrià, per 3 a 2 i dissabte visitarà el Vòlei Sant Martí.

Judo
L’Associació de Familiars d’Alumnes de l’Escola Sagrada Família organitza dissabte un campionat per celebrar els 30 anys de judo com a activitat extraescolar al centre educatiu dirigida pel judoka Juan Carlos Cerrudo. El campionat, que se celebrarà de 9 a 13.30 h, està adreçat a l’alumnat de P4 a sisè de Primària i comptarà amb esportistes de la mateixa escola i participants d’altres, com ara de Les Planes, també de la Llagosta; Can Besora, Montseny i Sant Gervasi, de Mollet; La Florida, de Santa Perpètua de Mogoda; i St. George’s School, de Barcelona. També participaran esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies