Dimarts, 21 maig 2024
15.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
Ha estat ajornat el partit del CE La Llagosta contra la Molletense B, que s’havia de jugar dissabte a les 18 h al Camp Municipal de Fútbol Joan Gelabert.

El CD Viejas Glorias ocupa el dotzè lloc, del grup A de la Primera Divisió, amb 26 punts. El pròxim partit serà al camp de l’Atlètic Ciutadella, que és vuitè amb 32 punts. Al partit de la primera volta, el Viejas Glorias va perdre per 2 a 3.

Handbol
L’HC Vallag té jornada de descans.

Futbol sala
El FS Unión Llagostense A ocupa el quart lloc, amb 42 punts, i està a un del tercer, el Castellterçol, amb dos partits menys; a tres del segon, l’Alella; i a cinc del líder, l’Arenys de Mar, amb un partit pendent. El pròxim partit del sènior A serà vital per les opcions d’ascens perquè rebrà l’equip líder, l’Arenys de Mar, que encadena vuit victòries. Al partit de la primera volta, els llagostencs van aconseguir treure un empat a la pista del líder, 6 a 6. El partit es disputarà dissabte al CEM El Turó, a les 19 h.

El sènior B de la Unión Llagostense és líder, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 54 punts i està a vuit punts dels seus dos principals perseguidors, el CN Caldes C i el Vic, segon i tercer respectivament. El pròxim partit serà dissabte contra l’Aiguafreda, novè amb 24 punts, al CEM El Turó, a les 17.30 h.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el quart lloc amb 38 punts i el pròxim partit serà diumenge contra el Mataró C, tercer amb 39 punts, al CEM El Turó, a les 12.25 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta afrontarà dissabte la penúltima jornada de la temporada. L’equip llagostenc ocupa el quart lloc amb deu punts i rebrà al CEM El Turó, a les 12 h, el CV River Encamp, cinquè amb sis punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà dissabte la Unió Bàsquet Martorelles, al vuitè lloc. Els llagostencs són els últims classificats.

Petanca
Una dupleta del Club Petanca La Llagosta, formada per Jaime Santiago Prieto i Santiago Pérez Santiago, s’ha classificat per a disputar la fase final del Campionat de Catalunya de Segona, que tindrà lloc diumenge a Canovelles. La fase final catalana és classificatòria per al Campionat d’Espanya de Segona.

Judo
Una quinzena d’esportistes de l’AE Karate-Judo La Llagosta participaran al Torneig Internacional Vila d’Andorra de judo, que tindrà lloc el cap de setmana al Principat.

Boxa
El club Zona de Combate, que presideix el llagostenc José María Guerrero, celebrarà dissabte una sessió de boxa oberta per a totes les edats a la plaça d’Antoni Baqué, a les 11 h. La classe constarà de dues parts. En una primera, hi haurà exercicis sense contacte; i en una segona, estarà adreçada a l’alumnat més avançat perquè es permetrà el contacte en el combat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies