Dimecres, 17 juliol 2024
24.2 C
La Llagosta

Una quinzena de participants en el taller de Bullet Journal

Una quinzena de noies han participat aquesta tarda en un taller de Bullet Journal. L’activitat, organitzada per l’Ajuntament i que forma part del programa Escolta Jove, s’ha celebrat en una sala polivalent de la segona planta de Can Pelegrí.

El mètode Bullet Journal és un sistema d’organització analògic en una llibreta que vol ajudar a estalviar temps i desenvolupar la creativitat. A més, serveix per omplir les pàgines en blanc per tasques, com ara desitjos, objectius, inquietuds, dates importants, entre d’altres. “És un sistema d’organització per buidar-nos el cap d’idees i omplir les pàgines de la llibreta amb diverses tasques”, explica la monitora que ha impartit el taller, Laia Pérez, que ha afegit: “no és una agenda, és una llibreta en blanc i s’omple a mida que es necessita. És molt personal i té total llibertat creativa”.

Cada participant ha rebut una llibreta i un bolígraf. A més, hi havia adhesius i retoladors per omplir les pàgines en blanc. La sessió ha durat unes dues hores.

Inscripcions taller de rap

D’altra banda, fins al 20 de febrer es poden fer les inscripcions per participar en un taller de rap, que organitza l’Ajuntament per a joves a partir de 12 anys i que també està dins del programa Escola Jove. El taller es farà els dijous 22 i 29 de febrer i 7 de març, de 18 a 20 h. Les places són limitades. Les inscripcions s’han de fer al Servei d’Informació Juvenil, que està ubicat en la planta baixa de Can Pelegrí.

Publicitat

Publicitat

Més notícies