Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Robatoris resolts al segon escape room de la Llagosta

Més de 90 participants van resoldre els robatoris que es plantejava a l’escape room de carrer que es va fer a la Llagosta diumenge. Sota el nom de Projecte Gèminis, es va fer la segona activitat d’aquest tipus al nostre municipi.

Durant prop de dues hores es va desenvolupar l’escape room on els i les joves van haver de resoldre les pistes per obtenir les contrasenyes que van ajudar a resoldre els robatoris. Alguns pares i mares no van voler perdre’s l’experiència i van acompanyar els seus adolescents al joc.

En total, els participants, dividits en grups, van haver de trobar cinc pistes que els donaven accés a elements de l’aplicació mòbil del joc. Una vegada aconseguides les cinc contrasenyes, havien de tornar al punt de partida, el Centre Cultural, on certificaven la seva investigació.

Com en l’anterior escape room, El Marxant d’art, no va faltar el personatge que els podia eliminar de la prova, en aquest cas, el doctor Balaguer, autor dels robatoris.

L’empresa Estrambòtic, contractada per l’Ajuntament, va ser l’encarregada de dirigir i animar aquest escape room de carrer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies