Dijous, 20 juny 2024
23.2 C
La Llagosta

Un nou escape room de carrer per a joves arriba diumenge a la Llagosta

Diumenge es farà el segon escape room de carrer de la Llagosta. Més de 70 joves ja s’han inscrit per participar-hi. L’activitat començarà a les 19 h.

La Regidoria de Joventut ha informat que encara queden places lliures. Els joves a partir de 12 anys que vulguin inscriure’s poden anar al Centre Cultural una hora abans de l’inici de l’escape room. S’han de formar grups de 4 o 5 joves.

L’escape room de diumenge porta per nom Projecte Gèminis. Com en l’anterior, El marxant d’art, que es va fer el desembre passat, l’acció transcorrerà pels carrers de la Llagosta.

L’argument

La història de l’escape room de diumenge ens parla del doctor Balaguer, que ha estat expulsat de l’experiment secret conegut amb el nom de Projecte Gèminis després de causar un greu accident al laboratori. Des d’aquell moment no ha tornat a ser el mateix i ha comès tota mena de delictes relacionats amb robatoris de material mèdic i estudis científics de diverses universitats. Però, per estrany que sembli, cada cop que s’intenta acusar-lo, pot demostrar que es trobava en un altre lloc en el moment dels fets.

Després de veure’s acorralat en un intent de robatori, ha llençat tot d’objectes personals durant la fugida que els grups participants hauran de recopilar i estudiar de prop. Cada objecte oculta la contrasenya que obre cadascun dels elements bloquejats que l’agent secreta Anna està trobant al xalet del doctor Balaguer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies