Dimarts, 16 juliol 2024
27.6 C
La Llagosta

El mercat ambulant s’avança a dimecres per la celebració de la Festa Major

Els preparatius de la Festa Major de la Llagosta comporten com cada any afectacions a l’estacionament i a la circulació de vehicles per la nostra localitat. Afectacions que alteraran també la celebració del mercat ambulant, que s’avança a demà dimecres. Per tant, ja no es podrà aparcar al carrer de l’Estació a partir de primera hora del matí.

Després de la celebració del mercat, començaran a instal·lar-se les atraccions de la fira i l’escenari del carrer de l’Estació. Això farà que fins després de la Festa Major no es pugui aparcar ni circular per aquesta via. També es veurà afectat el primer tram del passeig de l’alcalde José Luis López Segura.

Des d’avui dimarts, ja no es pot estacionar a l’aparcament de la plaça de l’alcalde Sisó Pons. En aquest espai ja s’està instal·lant l’escenari de l’espai de concert i les barraques.

La Policia Local ja fa dies que ha senyalitzat totes aquestes vies per informar els conductors de la prohibició d’aparcar-hi. L’Ajuntament de la Llagosta recorden que estarà oberta la zona d’aparcament de les Planes, que té entrada al final del carrer del Montseny.

Publicitat

Publicitat

Més notícies