Divendres, 03 maig 2024
19.6 C
La Llagosta

La Festa Major acaba amb una molt bona presència de públic

L’espectacle de Los Vivancos va posar ahir a la nit el punt final a la Festa Major de la Llagosta. El carrer de l’Estació es va omplir per veure les coreografies dels germans Vivanco. Abans, es va poder veure el Castell de focs al solar de les Planes, al costat del recinte firal.

Durant els quatre dies, hi ha hagut una gran participació. La ciutadania ha gaudit dels actes programats per l’Ajuntament i les entitats locals. El dia previ a l’inici de la Festa Major, vam poder gaudir de la Cercavila Canalla de la Murga, aquest any en versió més curta, a causa de les restriccions d’aigua causades per la sequera que estem patint.

L’humorista Toni Albà va ser l’encarregat del pregó amb el qual va començar oficialment la Festa Major de 2023, que va ser precedit per la cercavila animada per Lotokotó i els gegants.

Concerts, com el d’Hotel Cochambre o el tribut a U2 del grup Please, Sessions de DJ, amb DJ Mireia DG i DJ Bulma Beat, van omplir l’Espai de Concerts. Activitats familiars, la Paella Popular de la Murga, la Sangriada dels Sangrinaris, el circuit d’inflables Xtrem Volats, la Tropikal party nigth dels Saltats, la festa Holi de la Colla Gegantera són algunes de les activitats que també van registrar un bon ambient.

També van comptar amb una bona presència de públic les exhibicions com les dels balls de la Room, la d’arts marcials de l’Associació Esportiva Karate-Judo La Llagosta o els balls en línia de Line Dance i la de La Llagosta Club de Ball.

El públic jove va ser majoritari al Corretasques del grup la Feria i a les sessions de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS, al Parc Popular.

Els infants i les seves famílies va assistir a les activitats de l’Esplai Dijoc, a la Diada Infantil de la Murga i als espectacles de Karoli i al Cabaret de circ.

Els més grans van ser majoritaris als balls de nit del carrer de l’Estació i van poder gaudir de l’Homenatge a la gent gran de la Casa de Andalucía.

Els esports van tenir protagonisme gràcies al Club Petanca la Llagosta, l’Handbol Club Vallag, el Club Patí La Llagosta, el Club Bàsquet La Llagosta 2017, el Futbol Sala Unión Llagostense, el Club Deportivo Viejas Glorias i el Club Esportiu la Llagosta. A més de les competicions organitzades per l’Entidad Dominó la Llagosta i la Peña Madridista la Llagosta.

Balanç de la Festa Major

L’Ajuntament de la Llagosta farà ara un balanç de la Festa Major, per fer-ho, comptarà de nou amb la col·laboració de la ciutadania, que podrà donar la seva opinió omplint un formulari que trobarà al web www.llagosta.cat/opina.

Publicitat

Publicitat

Més notícies