Dilluns, 25 setembre 2023
19.8 C
La Llagosta

Lliurats els premis de l’11è Ral·li Fotogràfic Festa Major

El llagostenc Miquel Rufach ha estat el guanyador del premi especial de l’11è Ral·li Fotogràfic Festa Major organitzat pel Foto-Club la Llagosta i la Colla Gegantera de la nostra localitat. La foto de Rufach serà la imatge del cartell de la 13a Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà el març de 2024.

El veredicte del jurat s’ha donat a conèixer aquesta tarda a la Sala de plens de l’Ajuntament, on també s’ha fet el lliurament dels premis. El certamen tenia dues categories, adults i júniors, per a menors de 18 anys.

Pel que fa a la categoria d’adults, els premiats han estat per José Soria, Jesús Abad i David Puente. Tots tres premis estaven dotats amb 50 euros. A la categoria júnior, les fotografies guanyadores han estat les de Carlota Martín, Luc Guzmán i Xavi Ruiz. En aquest cas, els premis també eren de 50 euros.

El Ral·li Fotogràfic Festa Major es va celebrar el dilluns, 11 de setembre, en el marc de la Festa Major de la nostra localitat. A l’onzena edició han participat 21 persones, set a la categoria júnior i catorze a l’adulta.

A l’acte han assistit l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora de Cultura, Judith Robles. El president de la Colla Gegantera de la Llagosta, Pablo Martín ha destacat que “ja fa anys que vam iniciar aquest concurs, que reflecteix una jornada de Festa a la Llagosta”. Per la seva banda, la presidenta del Foto-Club la Llagosta, Isabel Moyano, considera que “les fotografies presentades són força bones” i ha animat als participants a presentar-se al Concurs Estatal de Fotografia de la Llagosta, que ja ha obert el termini d’inscripció. Finalment, l’alcalde ha indicat “que aquest és un acte important de la Festa Major, ja que les fotografies perduraren en el temps i ens permeten recordar-la”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies