Dimecres, 17 juliol 2024
29.5 C
La Llagosta

Una vintena de persones visiten un planetari ambulant en el Centre Cultural

Una vintena de persones van participar en el planetari ambulant, que es va ubicar ahir dimarts en el Centre Cultural. L’activitat, organitzada per la Biblioteca de la Llagosta, va penjar el cartell d’entrades exhaurides.

La Biblioteca municipal es va sumar a la commemoració del 550è aniversari del naixement de Nicolau Copèrnic, que impulsa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. Per aquest motiu, a l’espai de l’entrada del Centre Cultural es va convertir en un planetari on es va explicar l’univers, el moviment del cel i de les constel·lacions. “A la Biblioteca ens agrada apropar també la ciència i era una bona oportunitat per conèixer l’univers. Pròximament, farem altres activitats relacionades amb la ciència”, explica el director de la Biblioteca, Ángel Fernández. La vintena de participants van veure també un telescopi i es van emportar un obsequi amb un calendari de la NASA.

L’activitat estava adreçada a un públic infantil, a partir de 7 anys i les seves famílies, i va anar a càrrec de Josep Maria Llenas, de l’Observatori de Pujalt.

Publicitat

Publicitat

Més notícies