Dimecres, 17 juliol 2024
29.3 C
La Llagosta

Álvaro Pineda guanya el Concurs de cartells de la Festa Major de 2023

Álvaro Pineda, de 20 anys i de Lliçà d’Amunt, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major de la Llagosta de 2023. El veredicte del certamen s’ha celebrat avui dimarts al Saló de Plens de l’Ajuntament, que ha comptat amb la presència de la regidora de Cultura, Judith Robles, i l’alcalde Óscar Sierra.

Pineda, que es va presentar amb el pseudònim Aren, ha guanyat el concurs amb el 43,9% dels vots i ha obtingut un premi de 800 euros. “És un cartell que he volgut mostrar com és la Llagosta, per això surt la colla de diables i té un to juvenil i fresc. A més, és un cartell que reivindica l’orgull LGTBI+, això era molt important”, ha explicat Pineda, que feia referència als números de l’any que estan pintats amb l’arc iris.

A més, el cartell mostra una llagosta, la torre del rellotge de l’edifici de l’Ajuntament i un bon grapat de banderoles festives, també alguna d’elles amb el color d’arc iris. “Som un municipi feminista, som un poble que lluita pels drets de les minories i també pels drets LGTBI+. La nostra Festa Major seguirà sent reivindicativa, a banda del cartell, mantindrem el punt Lila i LGTBI+”, assenyala l’alcalde Óscar Sierra. Tanmateix, la regidora de Cultura, Judith Robles, ha reivindicat l’orgull LGTBI+ del cartell: “és un cartell reivindicatiu amb força i energia, això és un reflex de què és la Llagosta perquè és un municipi amb diversitat”.

En total al Concurs de cartells s’han presentat 24 propostes. Els altres dos finalistes han estat els cartells d’Ismael Aawil, que ha quedat segon amb el 39,4% dels vots i ha obtingut 400 euros; i Laia Madrid, tercera amb el 16,7% dels vots i 200 euros. La votació popular s’ha fet del 2 al 22 de juny en un procés de participació que es podia fer electrònicament i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, presentat el DNI i sent major de 16 anys empadronat a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies