Diumenge, 21 juliol 2024
25.7 C
La Llagosta

L’Hospital de Mollet té una nova aplicació mòbil, Connecta FSM

La Fundació Sanitària Mollet ha posat en marxa una nova aplicació mòbil, Connecta FSM, que permet als pacients relacionar-se virtualment amb l’Hospital de Mollet, l’Hospital Sociosanitari Mollet i el Servei de Salut Mental.

L’objectiu de l’aplicació mòbil és millorar l’accessibilitat de la ciutadania al centre des de qualsevol lloc i en qualsevol moment del dia. Actualment, l’aplicació permet consultar les cites o proves programades, descarregar-se informació vinculada, rebre notificacions quan s’acosta el dia, descarregar-se informes mèdics de proves i d’alta, consultar les dades de contacte i contactar amb la institució per sol·licitar algun canvi o cancel·lació.

Es preveu en un futur augmentar les funcionalitats amb aquells processos que més valor puguin aportar a la ciutadania. Aquesta aplicació complementa la ja existent, Connecta Famílies, a través de la qual els acompanyants de les persones en una intervenció quirúrgica poden seguir en temps real el moment en què es troba del procés.

Connecta FSM està disponible mitjançant la pàgina web (https://connecta.fsm.cat/) i també es pot descarregar l’aplicació mòbil en Android o Apple.

“La introducció del nou sistema no elimina els canals ja existents actualment”, assenyala en un comunicat la Fundació Sanitària Mollet, i afegeix: “La Unitat d’Atenció a la Ciutadania segueix estant a disposició de totes les persones usuàries via telèfon, correu electrònic i visita presencial per a donar resposta i solucionar totes aquelles qüestions que siguin necessàries”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies